Om oss

PTM er en maskineringsbedrift i Leksvik. Vi har investert enormt mye tid og penger på vårt fag. 

PTM Industrier

I hele 20 år har PTM industrier levert maskineringstjenester til flere bransjesektorer. Vår kundeportefølje består av bedrifter som eksempelvis NTNU, Salsnes Filter, Eltorque, Kongsberg Maritime, Westad etc. Med vår lange erfaring innen mekanisk industri og høye kompetanse i 2D og 3D leverer vi design som danner grunnlag for et godt og effektivt produksjonsunderlag. 

PTM industrier AS i Leksvik ble etablert i 1999 og har per i dag 25 ansatte. Bedriften er sertifisert i henhold til ISO 9001-2015. Vi jobber kontinuerlig med å effektivisere produksjonsprosessene i verksted ved bruk av LEAN prosesser.

I vår moderne maskinpark investerte vi i 2019 23 mill i kostnadseffektivt utstyr som gjør at vi kan produsere effektivt til en lavere pris. Vi har mulighet til å produsere i store størrelser og i mindre mengder. Du er ikke avhengig av å bestille serier i enorme antall fra oss for at det skal lønne seg. 

Vi har spisset oss på maskineringstjenester med hovedfokus på maritim, offshore/subsea, fornybar energi, vann avløp og forskning/utvikling. 

Vi er komplett- og delleverandør av 3D design inklusive styrkeberegning (FEM analyser), samt maskinering av kompleks geometri i 4 og 5 akse, testing og montering, forskning og utvikling.

Maskinering i Trøndelag
Maskinering i Trøndelag